Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Завершується прийом документів від кандидатів на посаду директора комунальної ветклініки

10 липня 2017 року, 16:57

12 липня завершується прийом документів від кандидатів на посаду директора комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини».

«12 червня було оголошено конкурс на відповідну посаду. На жаль, пройшов місяць без двох днів, а охочих виявилось лише четверо. Хотів би закликати зоозахисників і небайдужих громадян прийняти участь у конкурсі. Лишилось всього два дні, тож будьте активними та поспішайте. Питання захисту тварин вже роками стоїть на порядку денному, адже від того, хто займе посаду директора цього ключового підприємства буде залежати побудова Києвом дійсно європейської політики у відношенні до тварин, заснованої на гуманному та відповідальному ставленні. Ми разом із вами маємо налагодити прозору та ефективну роботу єдиного комунального підприємства, що опікується тваринами в місті. Якщо знаєте таку людину або відчуваєте, що ви є такою – не зволікайте», – зауважив народний депутат України, радник міського голови на громадських засадах Дмитро Білоцерковець.

Ознайомитися з переліком документів, необхідних для участі в конкурсі, а також із вимогами до кандидата на посаду керівника КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» можна за посиланням: http://dmb.kievcity.gov.ua/files/2017/6/12/ogoloshennya.pdf.

Зверніть увагу, що декларація подається в електронному вигляді. Для цього необхідно отримати електронний цифровий підпис (ЕЦП).

Ключ можна отримати через сервіс Приват24. У разі відсутності такої можливості, отримати ЕЦП можна у найближчому регіональному представництві Державної фіскальної служби України, із собою необхідно мати наступні документи:

• заяву на реєстрацію для отримання посиленого сертифіката ключів;

• заяву на приєднання до договору «Про надання послуг електронного цифрового підпису»;

• копію та оригінал свідоцтва про державну реєстрацію (витягу з державного реєстру);

• копію та оригінал ІПН;

• копії 1-4 сторінок паспорта та оригінал паспорта;

• порожній CD-R або USB-накопичувач для запису електронних ключів у потрібній кількості (для підпису і печатки потрібні два CD-R або два USB-накопичувача).

Документи приймаються до 18:00 12 липня 2017 року в Департаменті міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА за адресою: вул. Дегтярівська, 31, каб. 904 (телефон для довідок: 483-71-39).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]