Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Завтра у Києві очікується сніг – підприємства КК «Київавтодор» працюють у цілодобовому режимі

11 січня 2019 року, 11:12

За прогнозом синоптиків, у суботу, 12 січня, у Києві знову очікується сніг. Наразі механіки, водії та механізатори шляхово-експлуатаційних підприємств «Київавтодору» уважно перевіряють технічний стан спеціальної техніки, здійснюючи у разі необхідності її оперативний ремонт, аби у суботу вся техніка могла забезпечити своєчасне прибирання. Про це інформують у КК «Київавтодор».

У цілодобовому режимі тривають роботи з зимового утримання вулично-дорожньої мережі, адже навіть невеликий сніг вимагає оперативної реакції та реагування, зазначають у комунальній корпорації.

Так, після чергового вечірнього снігу в усіх районах столиці ввечері 10 січня та уночі 11 січня проводилися роботи з механізованого та ручного прибирання.

На світанку 11 січня автодорівці провели превентивну обробку протиожеледними матеріалами штучних споруд, спусків, підйомів, а також вулиць зі складними умовами руху.

Не припиняються роботи й удень. Зокрема, для недопущення утворення ожеледі триває періодичне оброблення сходових маршів, наземних пішохідних переходів, тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговуються підприємствами корпорації, посипальними матеріалами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]