Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Житлові будинки по вул. Сім'ї Сосніних, 4-А добудують. Київрада продовжила договір оренди

28 липня 2016 року

Житлові будинки по вул. Сім'ї Сосніних, 4-А добудують. Київрада продовжила договір оренди

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати продовжили термін дії рішення від 26.04.2012 “Про передачу комунальному підприємству з питань будівництва житлових будинків “Житлоінвестбуд-УКБ” земельної ділянки для завершення будівництва багатоповерхових житлових будинків на вул. Сім'ї Сосніних,4-А у Святошинському районі м. Києва”.

Рішенням від 26.04.2012 підприємству “Житлоінвестбуд-УКБ” було надано в оренду на 3 роки земельну ділянку по вул. Сім'ї Сосніних, 4-А для завершення будівництва житлових будинків та інженерних мереж. Проте договір оренди укладено не було, оскільки Департамент земельних ресурсів виконавчого органу Київради (КМДА) просив надати документи, які б підтверджували вирішення майново-правових питань щодо вказаного об'єкту з попередніми інвесторами та попереднім забудовником ТОВ “Київвисотбуд”.

“По вул. Сім'ї Сосніних 4-а у Святошинському районі мала місце чергова будівельна афера, нині там недобудовані будинки і десятки ошуканих людей. “Житлоінвестбуд-УКБ” взявся довести до кінця будівництво, і вирішити проблему вкладників. Але попереднє рішення щодо оренди цієї земельної ділянки втратило чинність, тож необхідно його продовжити. Зазначу, наразі, всі майнові питання з попереднім інвестором вирішені. І вже укладено орієнтовно 500 угод щодо подальшої роботи”, — зазначив заступник міського голови — секретар Київради Володимир Прокопів.

Також за його словами, продовження договору оренди дозволить завершити будівництво житлових будинків по вул. Сім'ї Сосніних, 4-А, зменшить соціальну напругу та надасть змогу вирішити житлові проблеми постраждалих інвесторів.

Рішення підтримали 97 депутатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]