Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Зі столичними лікарями підписано більше 711 000 декларацій – Микола Поворозник

03 липня 2018 року, 10:54

Із лікарями, які працюють у комунальних медичних закладах столиці, підписано більше 711 000 декларацій. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Від початку кампанії «Лікар для кожної сім’ї» в електронній системі охорони здоров’я зареєстровано 28 комунальних некомерційних підприємств «Консультативно-діагностичний центр» та їхня 261 амбулаторія, що розташовані в усіх районах столиці. Найбільшу активність у підписанні декларації виявляють мешканці Дніпровського (підписано більше 116 520 декларацій), Дарницького (більше 102 600 декларацій) та Деснянського (більше 94 400 декларацій) районів міста», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, така активність пов’язана із особливістю цих районів, а саме: густою населеністю.

«Загалом до електронної системи охорони здоров’я eHealth наразі підключено 1519 лікарів, які працюють у столичних муніципальних медичних закладах. Це 100% долучення до електронної системи», – зазначив Микола Поворозник.

Він зауважив, що від початку кампанії «Лікар для кожної сім’ї» Київ утримує лідируючі позиції у підписанні декларацій.

«У столичних медичних установах окрему увагу приділяють роз’яснювальній роботі щодо проходження кампанії, її переваг та умов», – зауважив Микола Поворозник.

Нагадаємо, відповідно до медреформи терапевт може обслуговувати до 2 тис. пацієнтів, сімейний лікар – 1,8 тис., педіатр – 900 дітей.

Для підписання декларації потрібно мати паспорт, податковий номер і мобільний телефон. Для підписання декларації з педіатром чи сімейним лікарем для своєї дитини, необхідно мати з собою свідоцтво про народження дитини.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]