Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Зимові канікули для столичних школярів розпочнуться 23 грудня

22 грудня 2023 року, 18:38

Зимові канікули для столичних школярів розпочнуться 23 грудня і триватимуть до 7 січня включно. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Відповідно до рекомендованої структури навчального року, з 23 грудня в Києві для школярів розпочнуться зимові канікули. Причин для їх перенесення наразі немає. Для школярів під час канікул у закладах освіти буде організована гурткова робота та компенсаторні заняття з різних предметів», – заявив Валентин Мондриївський.

Він розповів, що і під час канікул, і після, Інститут післядипломної освіти Київського університету ім. Бориса Грінченка (Інститут) пропонує педагогічним колективам та вчителям методичний супровід щодо подолання освітніх втрат (діагностування, оцінювання, оптимізація навчальних програм, корегування календарно-тематичних планів, обрання форм роботи, методичний інструментарій тощо).

Для отримання консультацій, напрацьованих Інститутом методичних матеріалів, проведення тренінгів, навчань тощо заявки необхідно надіслати на електронну адресу: [email protected].

Заклади дошкільної освіти та позашкілля столиці під час канікул продовжать роботу у форматі, у якому працюють і зараз.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]