Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Зінаїда Ліхачева проведе мистецьку акцію в галереї «Лавра»

21 листопада 2017 року, 10:58

Із 25 листопада до 2 грудня в галереї мистецтв «Лавра» Зінаїда Ліхачева проведе мистецьку акцію. Художниця вперше представить в одному просторі знакові роботи, створені впродовж останніх 7 років, і об’єднані в єдину експозицію ключовими темами досліджень української народної культури.

У галереї «Лавра» будуть представлені інсталяції, об’єкти, аксесуари, текстиль та інші роботи, виконані в різних медіа. В окремій залі будуть представлені відео, створені Зінаїдою Ліхачевою, зокрема, у рамках проектів «Mute», «Трансформація», «Чорне намисто», «Осінь така мила».

Під час мистецької акції художниця запропонує відвідувачам виставки забрати з галереї будь-який предмет мистецтва, що сподобався, залишивши на його місці письмове повідомлення художниці, яке стане частиною експозиції. Такою акцією автор наголошує, що мистецтво, яке є одним із ефективних засобів комунікації з глядачем, сьогодні має бути більш відкритим і соціально спрямованим.

Завершенням акції повинно стати абсолютне звільнення простору від робіт художниці, які замінять винятково відгуки глядачів – нових власників робіт.

Вхід на виставку вільний.

Закритий показ для представників ЗМІ відбудеться 24 листопада з 13:30 до 14:30.

Місце проведення: галерея «Лавра», вул. Лаврська, 1.

Акредитація представників ЗМІ обов’язкова: (096)706-72-09, [email protected] (контактна особа – Рудник Наталія).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]