Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Зміни руху громадського транспорту на час проведення заходів 9 травня (+схеми руху)

08 травня 2019 року, 14:22

9 травня у зв’язку із проведенням заходів із нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ї річниці вигнання нацистів із України з початку руху і до закінчення заходів змінюється рух тролейбусного маршруту № 38, автобусних маршрутів №№ 24, 55, 62. Про це повідомили у КП «Київпастранс».

Отже, рух тролейбусів маршруту № 38 буде організовано від ст. м. «Видубичі» до б-ру Лесі Українки (до вул. Новогоспітальної).

Рух автобусів маршруту № 24 буде організовано від залізничного вокзалу «Центральний» до стадіону ім. В. В. Лобановського.

Рух автобусів маршруту № 55 буде організовано від Дарницької площі до вул. Старонаводницької за власною трасою, далі – вул. Генерала Алмазова – б-р Лесі України – вул. Басейна – вул. Еспланадна – ст. м. «Палац Спорту» (у зворотньому напрямку вул. Рогнідинська – вул. Шота Руставелі – вул. Басейна – б-р Лесі Українки – вул. Новогоспітальна – вул. Євгена Коновальця – вул. Михайла Задніпровського – вул. Генерала Алмазова – вул. Старонаводницька, далі за власним маршрутом).

Рух автобусів маршруту № 62 буде організовано від Ботанічного саду до б-ру Лесі Українки (до вул. Новогоспітальної).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]