Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні

08 травня 2019 року, 15:10

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний та особовий склад комунального підприємства «Муніципальна охорона» і громадського формування «Муніципальна варта» вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні.

Учасники заходу взяли участь у церемонії покладання квітів до Меморіалу Вічної слави з обеліском на Могилі невідомого солдата та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Довідково.

Комунальне підприємство «Муніципальна охорона» створено у вересні 2017 року. Рішенням Київради «Про деякі заходи щодо охорони та збереження майна комунальної власності територіальної громади міста Києва» комунальне підприємство «Муніципальна охорона» визначено суб’єктом виконання даного рішення.

Громадське формування «Муніципальна варта» –  створене ветеранським рухом міста Києва у лютому 2017 року. Нині особовий склад налічує понад 400 членів. Основне завдання – забезпечення громадського порядку та безпеки спільного з поліцією. І всі члени «Муніципальної варти» проходять спеціальне навчання та підготовку в органах поліції. У 2018 році «Муніципальну варту» включено до співвиконавців міської цільової програми «Безпечна столиця».

Фото - за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]