Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Оздоровлення дітей

ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ КИЯН - ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

ПІДСТАВА

Рішення Київської міської ради від 03.03.2016 року № 118/118 «Про надання додаткових пільг та гарантій сім'ям киян - Героїв Небесної Сотні та киянам - постраждалим учасникам Революції Гідності».

ОБСЯГ НАДАННЯ

Путівками для оздоровлення забезпечуються діти киян - Героїв Небесної Сотні віком до 18 років (далі - діти) у супроводі матері, батька або особи, яка їх замінює.

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ

Путівки для оздоровлення дітей видаються управліннями праці та соціального захисту населення районних в місті Києві державних адміністрацій на підставі заяви одного з батьків дитини або особи, яка їх замінює, до якої додаються:

  • копія паспорта заявника та супроводжуючого;
  • копія документа, що підтверджує родинні стосунки (свідоцтво про народження, усиновлення, документ, що підтверджує встановлення опіки чи піклування);
  • нотаріально завірена згода (доручення) одного з батьків, опікунів, усиновителів або піклувальників на виїзд та супровід дитини (у разі необхідності).

Департамент соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) додає до вказаних документів інформацію про наявність особи, члени сім'ї якої звернулися за путівкою, у Списку осіб, смерть яких пов'язана з участю в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, члени сімей яких мають право на одержання одноразової грошової допомоги та доплати до пенсії у зв'язку з втратою годувальника, затвердженому наказом Міністерства соціальної політики України від 08 травня 2014 року N 278.

ПРОЦЕДУРА

Путівки для оздоровлення дітей видаються управліннями праці та соціального захисту населення районних в місті Києві державних адміністрацій за місцем реєстрації заявника або дитини.

Управління праці та соціального захисту населення районних в місті Києві державних адміністрацій в установленому порядку здійснюють:

  • реєстрацію заяв про оздоровлення дітей;
  • розгляд документів, визначених у пункті 3 цього Порядку;
  • облік осіб, які звертаються за путівками для оздоровлення дітей;
  • видачу путівок для оздоровлення дітей;
  • надання Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) інформації про потребу в оздоровленні дітей згідно з наданими заявами щомісячно до 01 числа;
  • надання Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) звітів щодо видачі путівок для оздоровлення дітей щоквартально до 01 числа місяця, що настає за звітним.

Уповноважений орган

Управління праці та соціального захисту населення районної в місті Києві державної адміністрації за місцем реєстрації.

Контактні дані

Дізнатись більше про виплати чи отримати консультацію з інших питань можна, звернувшись до:

  • Центру допомоги учасників АТО за адресою: вул. Хрещатик, 36, каб.115, телефон для довідок (044) 202 76 93, (067) 242 37 18

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]