Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва» своєчасно та у повному обсязі сплачує податки

28 травня 2021 року, 11:15

Учора, 27 травня 2021 року, Державна фіскальна служба України провела обшук у приміщенні комунального підприємства «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва».

Слідчі дії здійснювалися з метою відшукування та вилучення документів за договірними відносинами на предмет шахрайства, легалізації (відмивання) майна та зловживання владою або службовим становищем.

«Ішлося про несплату податків низкою комерційних підприємств, нібито з ознаками транзитності та фіктивності, з якими КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва» не мала та не має договірних відносин. Наголошуємо, що у податковій звітності КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва» не відображалося жодного з вищезазначених підприємств. Комунальним підприємством своєчасно було сплачено всі податки в повному обсязі у відповідності до податкових декларацій та фінансових звітів згідно чинного законодавства», – пояснили у підприємстві.

Окрім того, документи за об’єктом «Будівництво Подільського мостового переходу через р. Дніпро в м. Києві» неодноразово вилучалися та перевірялися представниками правоохоронних органів.

Необхідно зазначити, що КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва» завжди сприяє правоохоронним органам та надає всі необхідні документи. І цього разу – не виняток. Підприємство і надалі співпрацюватиме з правоохоронцями та надаватиме всі необхідні запитувані документи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]