Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

12 жовтня відбудеться загальноміський захід до Дня захисника України «Сила Нескорених!»

11 жовтня 2016 року, 16:58

12 жовтня о 15:00 у Київському палаці дітей та юнацтва (вул. Івана Мазепи, 13) у рамках загальноміського національно-патріотичного проекту учнівської молоді Києва «З Україною в серці» відбудеться загальноміський захід до Дня захисника України «Сила Нескорених!».

Під час урочистостей директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Олена Фіданян нагородить освітян-учасників АТО муніципальною відзнакою – медаллю «Честь. Слава. Держава» та Подяками Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.

Також на гостей чекає: круглий стіл з національно-патріотичного виховання, презентація книги воїна АТО, заслуженого артиста України Володимира Матвієнка, презентація актуального обмундирування та зброї від Національної гвардії України, Збройних сил України, Національної поліції, демонстрація авіаційного спорядження, майстер-класи з рукопашного бою, радіозв’язку, параглайдингу, надання першої медичної допомоги тощо.

Відвідувачі зможуть долучитись до акції «Лист захиснику», взяти участь у мистецьких майстер-класах «Кольорова демілітаризація» (декорування гільз), плетіння маскувальної сітки, створити «Карту України дитячими долонями», ознайомитися з виставкою творчих робіт вихованців студії образотворчого мистецтва та робіт ветеранів АТО, виготовити патріотичну символіку.

Фіналом загальноміського заходу стане урочиста концертна програма за участю бійців АТО, волонтерів,  відомих та молодих артистів, митців України.

У заході візьмуть участь понад 800 осіб: учасники антитерористичної операції на сході України, військовослужбовці Збройних Сил України, представники громадських організацій «Київська міська спілка ветеранів АТО», «Серця кіборгів», БО «Ветеран-1», та БФ «ОВЕС»», керівники навчальних закладів столиці, батьківська, педагогічна та учнівська громадськість.

Місце проведення: вул. Івана Мазепи, 13, Київський палац дітей та юнацтва.

Акредитація ЗМІ за телефоном: 093 808 79 50 (Марія Кравчук).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]