Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

14-19 березня в Києві відбудуться міжнародні змагання з художньої гімнастики Гран-Прі «Кубок Дерюгіної»

06 березня 2018 року, 11:10

Із 14 до 19 березня в Києві вже у 23-й раз відбудуться престижні міжнародні змагання з художньої гімнастики Гран-Прі «Кубок Дерюгіної». Відповідну ініціативу Федерації гімнастики України підтримано розпорядженням КМДА.

Департаменту охорони здоров’я доручено забезпечити під час спортивних заходів чергування бригад екстреної медичної допомоги, а також спортивного лікаря.

Наразі на змагання вже зареєстровано 190 спортсменок із 30 країн світу. А всеукраїнський турнір 19 березня збере майже 400 гімнасток із усіх куточків України.

Фінансуватимуть змагання коштом Федерації гімнастики України та в межах передбачених коштів держаного і міського бюджетів у галузі «Фізична культура і спорт» на 2018 рік.

 

Довідково.

Перший «Кубок Дерюгіної» відбувся в 1992 році. Участь у заході взяли 18 країн. Організатором події стала гімнастка, яка двічі виборола титул абсолютної чемпіонки світу – Ірина Дерюгіна. У 1997 році змагання отримали статус Гран-Прі. «Кубок Дерюгіної» відкрив такі таланти: Оксану Скалдіну, Олену Вітриченко, Ганну Безсонову, Тамару Єрофеєву, Наталію Годунко та інших зірок світової гімнастики.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]