Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

19-20 березня у Києві очікується сніг та зниження температури повітря

18 березня 2016 року, 14:09

Нагадаємо, що за прогнозом від Українського гідрометцентру протягом 19-20 березня 2016 року у Києві очікується ускладнення погодних умов, повʼязане із випадінням снігу та мокрого снігу.

Як повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій, передбачається утворення снігового покрову висотою 5-10 сантиметрів, ожеледиця на дорогах, посилення швидкості вітру до 15-20 м/с, зниження мінімальної температури повітря до 2-7° морозу.

Комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до всіх учасників  дорожнього руху з проханням врахувати повідомлення Українського гідрометцентру під час користування власним автотранспортом. Водіям рекомендується бути уважнішими та обережнішими на дорогах, за можливості 19-20 березня обмежити користування власним автотранспортом, аби у разі снігопаду не заважати спеціальній техніці оперативно прибирати вулично-дорожню мережу столиці.

Особливо просимо звернути увагу на погіршення погодних умов водіїв, які вже перейшли на літню гуму. За таких умов рекомендується відмовитися від поїздок власним автомобілем та користуватися громадським транспортом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]