Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

22-23 грудня через ярмарок зміниться рух маршрутів тролейбусів № 34 та автобусів №№ 31, 101

20 грудня 2018 року, 17:31

У зв’язку із проведенням продовольчих ярмарків 22 грудня на вул. Йорданській (на ділянці від вул. Олександра Архипенка до просп. Степана Бандери) та вул. Миколи Закревського (на ділянці від просп. Володимира Маяковського до вул. Теодора Драйзера) та 23 грудня на вулиці Татарській, 32-38 вносяться зміни у роботу тролейбусів маршруту № 34 та автобусів маршрутів №№ 31, 101. Про це повідомили у КП «Київпастранс».

22 грудня із початку руху до закінчення ярмарку рух буде організовано наступним чином:

  • тролейбуси маршруту № 34 трасою: вул. Північна – просп. Героїв Сталінграда – вул. Маршала Тимошенка – просп. Героїв Сталінграда – просп. Степана Бандери та у зворотному напрямку;

  • автобуси маршруту № 101 трасою: ст. м. «Петрівка» – просп. Володимира Маяковського за діючою трасою, далі – вул. Теодора Драйзера – вул. Миколи Закревського, далі за власною трасою.

23 грудня із початку руху до закінчення ярмарку рух автобусів маршруту № 31 буде організовано по трасі: від станції метрополітену «Політехнічний інститут» до вул. Отто Шмідта за власною трасою, далі – вул. Отто Шмідта – вул. Нагірна, далі за власною трасою.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]