Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав столичних енергетиків та тепловиків із професійним святом

20 грудня 2018 року, 17:42

Мер Києва Віталій Кличко привітав колектив комунального підприємства «Київтеплоенерго» із професійним святом – Днем енергетика.

Мер зазначив, що цього року Київ зробив справді історичний крок, повернувши в управління міста теплоенергетичний комплекс.

«Це був непростий процес, ви знаєте. Але я переконаний, що рішення було правильним і необхідним. Ми повинні були зберегти систему централізованого теплопостачання. Одну з найбільших у Європі. Система, на жаль, перебуває у критичному, можна сказати, стані. І тепер ми беремося за її комплексну модернізацію. Але важливо для міста було і зберегти ваш колектив. Я дякую, що вистояли. Дякую за вашу щоденну роботу для киян і вашу відповідальність. За півроку ми пройшли через серйозні виклики: це і підготовка до зими в умовах відсутності газу, і ризик відключення ТЕЦ, і початок опалювального сезону із високим рівнем аварійності. Опалювальний сезон триває, і нас ще чекають різні моменти. Але, я впевнений, що разом ми впораємося», – зазначив мер столиці.

Він підкреслив, що місто працює над тим, аби зробити «Київтеплоенерго» сучасним підприємством. Із належними умовами роботи працівників, із необхідним технічним оснащенням, гідними соціальними стандартами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]