Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

22 червня з 7:00 у роботу наземного транспорту будуть внесені зміни через проведення державних заходів у парку Вічної Слави (оновлено)

21 червня 2018 року, 19:59

22 червня з 7:00 до закінчення державних заходів у парку Вічної Слави вносяться зміни в роботу наземного транспорту. Про це повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.

Так, рух тролейбусів маршруту № 38 буде організовано від ст.м. «Видубичі» до б-ру Лесі Українки (до вул. Новогоспітальної), автобуси маршруту № 24 – від Центрального залізничного вокзалу до стадіону «Динамо» ім. Лобановського.

Для тролейбусу № 38 та автобусу № 24 на час проведення заходів тимчасово скасовується зупинка «Парк Вічної Слави».

Також рух автобусного маршруту в режимі маршрутного таксі № 520 у зазначений час здійснюватиметься за наступною схемою: ст. м. «Видубичі» – Залізничне шосе – Либідська площа – вул. Велика Васильківська – вул. Євгена Коновальця – вул. Михайла Задніпровського – вул. Генерала Алмазова – вул. Цитадельна – вул. Лейпцизька – вул. Московська – далі за існуючою схемою.

Крім того, автобусний маршрут в режимі маршрутного таксі № 470 курсуватиме за схемою: вул. Ягідна – просп. Науки – б-р Дружби Народів – б-р Лесі Українки – вул. Генерала Алмазова – вул. Цитадельна – вул. Лейпцизька – вул. Московська – далі за існуючою схемою.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]