Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

22 листопада у КМДА відбудеться урочисте нагородження учасників ІІ Міжнародного фестивалю «Мистецтво без кордонів»

17 листопада 2016 року, 13:39

22 листопада о 18:00 відбудеться урочисте нагородження учасників ІІ Міжнародного фестивалю – конкурсу мистецтв іноземних студентів в Україні «Мистецтво без кордонів».

Організатором Фестивалю є громадська організація «Всеукраїнський студентський союз «Студент за кордоном» за підтримки Київської міської державної адміністрації, Міністерства культури, Міністерства освіти і науки.

Мета фестивалю – зміцнення міжнаціональних зв’язків, виховання толерантності, гармонізація міжетнічних відносин у студентському середовищі, формування толерантної культури спілкування, поваги та розуміння багатого розмаїття культур і національних традицій через творче спілкування, створення умов для культурного обміну та національної взаємодії, підтримка талановитих і яскравих виконавців у реалізації їхнього творчого потенціалу.

На захід запрошені дипломатичні представництва в Україні, представники органів державної та виконавчої влади, культурні і громадські діячі, українські та іноземні студенти, які навчаються в освітніх закладах на території України, представники іноземних діаспор в Україні, ЗМІ.

Місце проведення: вул. Хрещатик 36, Колонна зала Київської міської державної адміністрації.

Детальна інформація за тел.: +38 (044) 227 33 93 або e-mail: [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]