Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

22 листопада відбудеться офіційний прийом із нагоди 3-х річчя громадської організації «Всеукраїнський студентський союз «Студент за кордоном»»

16 листопада 2016 року, 12:44

22 листопада о 19:00 у Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбудеться офіційний прийом із нагоди 3-х річчя громадської організації «Всеукраїнський студентський союз «Студент за кордоном»».

Важливий наголос цього прийому – присутність офіційних представників консульств і посольств різних країн світу, з якими Союз веде постійну важливу роботу. Також вагомою складовою є присутність представників міністерств України: Міністерство закордонних справ України, Міністерство освіти і науки України, Міністерство культури України, Міністерство молоді та спорту України, що працюють безпосередньо зі студентською та молодіжною громадою, та з якими Всеукраїнський студентський союз «Студент за кордоном» постійно контактує та здійснює громадські проекти.

Надзвичайно важливим для розвитку громадського суспільного діалогу в нашій державі є взаємодія Всеукраїнського студентського союзу «Студент за кордоном» з Міністерством закордонних справ України, що дозволяє налагоджувати контакти та проводити заходи за кордоном, як для українських студентів, які навчаються в інших країнах, так і іноземних студентів у вирішенні багатьох питань.

Довідково.

Всеукраїнський студентський союз «Студент за кордоном» є громадською, неполітичною, некомерційною організацією. Він був створений із метою адаптації іноземних студентів у навчальному та соціальному просторі сучасної України, а також громадян України, які навчаються у закладах освіти за межами території України.

 

Час проведення: 22 листопада 2016 року з 19:00 до 21:00.

Місце проведення: вул. Хрещатик 36, Колонна зала Київської міської державної адміністрації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]