Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

24 серпня на Поштовій площі триватиме фестиваль «Кримський Дім об’єднує серця»

17 серпня 2017 року, 12:18

24 серпня до Дня Незалежності України на Поштовій площі триватиме фестиваль «Кримський Дім об’єднує серця». Про це повідомили в Департаменті культури КМДА.

Так, на Поштовій площі протягом дня відомі кримськотатарські та українські артисти проведуть серію майстер-класів із традиційних кримськотатарських мистецтв, зокрема за участю кераміста Рустема Скибіна та його студії. Працюватиме кулінарна майстерня, ярмарок народно-прикладного та декоративного мистецтва.

Також на набережній (на Поштовій площі) з 12:00 до 22:00 працюватиме сцена, на якій виступатимуть дитячі колективи, професійні кримськотатарські артисти, зірки естради: Злата Огнєвіч, Ельзара Баталова, Азіза Ібрагімова, джазовий піаніст і композитор Усеїн Бекіров, панк-рок гурт «Shatur-Gudur» та багато інших.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]