Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці 24 серпня відбудеться благодійний «Забіг у вишиванках»

22 серпня 2018 року, 16:04

24 серпня із 09:00 до 13:00 у рамках святкування незалежності України в Києві четвертий рік поспіль відбудеться спортивно-масовий благодійний захід «Забіг у вишиванках». Відповідну ініціативу ГО «МК «Тарас Бульба» підтримано розпорядженням КМДА.

 «Забіг у вишиванках» – патріотичне та родинне свято, коли українці, вдягнені у найкращі вишиванки, беруть участь у масовому забігу, що символізує волю та незалежність нашої країни та нації. До участі допускаються всі охочі, які не мають протипоказань за станом здоров’я: професійні спортсмени, бігуни-аматори, діти дошкільного та шкільного віку. Вони долатимуть дистанції від 100 м для наймолодших до 10 км – для найдосвідченіших учасників. Такі ж спортивні події відбудуться не лише у Києві, а й в Одесі, Рівному, Чернігові, Миколаєві, Сумах, Херсоні, Кривому Розі, Новій Каховці, Хусті, Мені, Вашингтоні, Філадельфії, Лісабоні, Дубаї, Уотерфорді.

Забіг відбуватиметься за маршрутом: Русанівська набережна – Русанівський бульвар – у напрямку вулиці Дніпровська набережна – вулиця Русанівська набережна – вулиця Дніпровська набережна (розворот вулиця Дніпровська набережна, 16) – вулиця Дніпровська набережна – вулиця Русанівська набережна – фініш на перехресті Русанівської набережної та Русанівського бульвару.

Передбачено обмеження руху всіх видів транспортних засобів для монтажу та демонтажу сценічних конструкцій на Русанівському бульварі з 07:00 23 серпня до 18:00 24 серпня, а також за маршрутом події з 09:00 до 13:00 24 серпня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]