Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

25-27 травня триватимуть семінари для малого і середнього бізнесу з питань доступу на зарубіжні ринки

20 травня 2016 року, 11:14

З 25 до 27 травня 2016 у Києві триватиме навчальна програма для малого і середнього бізнесу аграрної, харчової та переробної галузі з питань доступу на зарубіжні ринки.

Семінари відбудуться у рамках програми «East Invest 2» за участю регіонального партнера – Міжнародного інституту менеджменту (МІМ-Київ).

Доступ малих і середніх підприємств на міжнародні ринки має важливе значення для збереження конкурентоспроможності та стійкості. Під час заходу планується проінформувати представників бізнесу про вимоги, що необхідні для доступу до внутрішнього ринку ЄС.

Учасників семінару ознайомлять із зобов’язаннями, що випливають з договору про поглиблення зони вільної торгівлі – DCFTA (Deep and Comprehensive Free Trade Agreement). Експерти з Європейського Союзу, Австрії, Бельгії, Італії та Латвії розкажуть про підготовку підприємств до співпраці, маркетинг та торгові ярмарки.

Робочі мови конференції – англійська та українська. Синхронний переклад забезпечується.

 

Реєстрація обов’язкова за тел.: 0985624444 або електронною адресою [email protected] (Елізабет Мірошниченко)

Місце проведення заходу: вул. Шулявська, 10/12-Б

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]