Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

27 липня на посаду директора Департаменту земельних ресурсів призначено Петра Оленича

27 липня 2018 року, 16:45

Петро Оленич із 27 липня 2018 року розпочав роботу на посаді директора Департаменту земельних ресурсів згідно з розпорядженням Київського міського голови № 496.

На цій посаді він відповідатиме за забезпечення виконання повноважень Київської міської державної адміністрації у сферах управління землями комунальної власності територіальної громади міста Києва, землями державної власності у межах міста Києва, проведення земельної реформи, спрямованої на приватизацію земель у межах міста та інші питання.

Як підкреслив заступник голови КМДА Олександр Спасибко, представляючи нового керівника колективу, Петро Оленич є вдалою кандидатурою, яка допоможе міській адміністрації у здійсненні самоврядного контролю за використанням і охороною земель, веденні міського земельного кадастру відповідно до законодавства, моніторингу земель, здійсненні землеустрою, реалізації державних та розробленні й здійсненні міських програм раціонального використання та охорони земель, поліпшенні навколишнього природного середовища.

«Петро Оленич добре знає та розуміє роботу у сфері земельного права. Впевнений, що він зробить свій вагомий внесок у розвиток Департаменту», – прокоментував заступник голови КМДА.

«Робота у Департаменті земельних ресурсів – це непростий напрям. Зроблю все залежне від мене, щоб колектив працював на найвищому рівні», – сказав Петро Оленич.

Біографічна довідка.

Народився 27 липня 1982 року у місті Очаків Миколаївської області.

У 2004 році закінчив Київський національний університет культури і мистецтв і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію «Юрист».

У 2004 році призначений на посаду провідного, а згодом і головного спеціаліста у Департаменті конституційного права Міністерства юстиції. Згодом працював на посаді менеджера у Департаменті житлової нерухомості компанії «KDD Group N.V.», заступником начальника київської обласної філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру», начальником Головного управління Держземагентства у Сумській області.

За результатами конкурсу з березня 2017 року призначений на посаду першого заступника директора Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

За результатами конкурсу з липня 2018 року переведений на посаду директора Департаменту з питань реєстрації виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]