Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київтеплоенерго» отримало ліцензію з перероблення побутових відходів на заводі «Енергія»

27 липня 2018 року, 17:20

Сьогодні, 27 липня 2018 року, КП «Київтеплоенерго» отримало ліцензію на право провадження господарської діяльності з перероблення побутових відходів за місцем провадження господарської діяльності на столичному сміттєспалювальному заводі «Енергія». Рішення про видачу ліцензії було одностайно прийняте Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) під час робочого засідання.

Ліцензія дає законне право заводу «Енергія» продовжити свою роботу із переробки твердих побутових відходів (ТПВ) та виробництво і відпуск теплової енергії вже у складі комунального підприємства «Київтеплоенерго». Нагадаємо, що 1 серпня 2018 року сміттєспалювальний завод «Енергія» переходить в управління міста – КП «Київтеплоенерго».

Також зауважимо, що 19 липня КМДА затвердив тариф для КП «Київтеплоенерго» на виробництво теплової енергії на установках із використанням альтернативних джерел енергії (у тому числі, і заводі «Енергія»). Ознайомитися із тарифами можна на сайті КМДА за посиланням: https://kyivcity.gov.ua/npa/pro_vstanovlennya_tarifiv_na_virobnitstvo_teplovo_energi_na_ustanovkakh_z_vikoristannyam_alternativnikh_dzherel_energi_komunalnomu_pidpriyemstvu_vikonavchogo_organu_kivradi_kivsko_misko_derzhavno_administratsi_kivteploenergo.html.

Нагадаємо, що раніше КП «Київтеплоенерго» отримало ліцензії на виробництво електричної та теплової енергії на ТЕЦ, генерацію теплової енергії на котельнях, транспортування та постачання теплової енергії, а також виробництво теплової енергії і переробку ТПВ на заводі «Енергія».

Зазначимо, що ліцензією із переробки побутових відходів комунальне підприємство завершило повне коло з ліцензування усіх видів діяльності «Київтеплоенерго». Підприємство отримало усі необхідні ліцензії для забезпечення господарської діяльності, як того вимагала громада міста Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]