Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До Дня юриста Дмитро Загуменний вручив Почесні грамоти та подяки правникам, які працюють у структурах міської влади (+фото)

08 жовтня 2023 року, 9:15

До Дня юриста керівник апарату міської адміністрації Дмитро Загуменний привітав правників, які працюють у структурах міської влади, та вручив Почесні грамоти й Подяки Київського міського голови. Нагородження пройшло під час традиційного семінару для правників, який вже більше 20 років відбувається до Дня юриста.

«Юристи – щоденні вартові Закону і Справедливості. Щорічно 8 жовтня в Україні відзначають професійне свято – День юриста. І я радий, що маю колег-юристів, які працюють на благо столиці та її мешканців. Вітаю із професійним святом усіх, хто обрав цей фах. Адже ви свідомо стали на шлях особливої суспільної місії – захисту конституційних прав і свобод людини та громадянина. Це важка, але дуже важлива справа: день-у-день ви долаєте виклики, боретесь із несправедливістю та шукаєте вихід із непростих ситуацій. Бажаю всім фахівцям рішучості та непохитності, нових звершень і кар’єрних злетів», – підкреслив Дмитро Загуменний.

Керівник апарату міської адміністрації передав найкращим фахівцям вісім Подяк та Почесну грамоту Київського міського голови за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток державної правової політики, високий професіоналізм та з нагоди Дня юриста.

Довідково.

Семінар за темою «Організація правової роботи юридичних служб» ініційований юридичним управлінням апарату міської адміністрації та проходить за підтримки проєкту ЄС «Продовження підтримки комплексної реформи державного управління».

Семінар за темою «Організація правової роботи юридичних служб» ініційований юридичним управлінням апарату КМДА та нагородження правників міської адміністрації

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]