Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

287 одиниць снігоприбиральної техніки та 61 бригада з ручного прибирання забезпечують безпечні умови руху транспорту та пішоходів

14 листопада 2018 року, 11:35

Із 09:00 ранку в усіх районах столиці дорожники обробляють дороги столиці посипальними матеріалами та очищають від снігу тротуари, зупинки громадського транспорту, підходи до наземних і підземних пішохідних переходів, які обслуговують підприємства корпорації. До роботи задіяна як великогабаритна спецтехніка, так і невеликі маневрені  снігоприбиральні машини, які дозволяють оперативно прибирати тротуари, повідомили у КК «Київавтодор».

Нагадаємо, що підприємствами корпорації було підготовлено 370 одиниць спецтехніки для роботи у зимовий період, враховуючи, зокрема, і навантажувачі посипальних матеріалів та снігонавантажувачі, котрі використовуються під час довготривалих інтенсивних снігопадів і для робіт із вивезення снігу. Крім того, корпорацією у 2018 році були закуплені 44 трактори та 9 мінінавантажувачів для прибирання тротуарів і зупинок громадського транспорту.

Фахівці комунальної корпорації «Київавтодор» уважно слідкують за ситуацією на вулично-дорожній мережі та вживають усіх заходів, щоб забезпечити для водіїв та пішоходів безпечні умови пересування столицею.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]