Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

29-30 вересня у центрі міста перекриють рух транспорту під час проведення всеукраїнського форуму «Право на життя»

28 вересня 2018 року, 13:15

Для сприяння захисту конституційних прав осіб із інвалідністю, підвищенню їх ролі та соціального статусу у суспільстві 29 вересня у Києві відбудеться всеукраїнський форум «Право на життя», присвячений 10-й річниці підписання Україною Конвенції ООН про права осіб із інвалідністю. Таку ініціативу громадської спілки «Всеукраїнське громадське об’єднання «Національна Асамблея людей з інвалідністю України» підтримано розпорядженням КМДА.

Зокрема, із 12:00 до 12:40 триватиме хода за маршрутом: Бессарабська площа – вул. Хрещатик – Майдан Незалежності. Після цього до 15:00 на Майдані Незалежності проходитиме форум.

У зв’язку із цією подією із 00:00 29 вересня до 01:00 30 вересня передбачено заборону руху транспорту:

  • на вул. Хрещатик – на ділянці від вул. Богдана Хмельницького до вул. Михайлівської;
  • на вул. Богдана Хмельницького – від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик;
  • на вул. Прорізній – від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик.

Також 29 вересня буде заборонено рух транспорту у прилеглих кварталах:

  • із 08:00 до 14:00 – на вул. Хрещатик (від Бессарабської площі до вул. Богдана Хмельницького);
  • із 06:00 до 17:00 – на вул. Архітектора Городецького (від вул. Хрещатик до вул. Заньковецької).
  • із 11:30 до 17:00 – на вул. Хрещатик (на ділянці від вул. Михайлівської до Європейської площі) та на вул. Михайлівській (від вул. Хрещатик до вул. Костьольної).

Рух усіх видів транспорту перекриють і під час прибуття та від’їзду учасників заходу із 06:00 до 10:00 та з 15:30 до 20:00 29 вересня у першій смузі руху навпроти центрального входу до залізничного вокзалу.

У цей же день, 29 вересня, заборонять паркування, окрім транспортних засобів учасників заходу, на тротуарній частині непарної сторони вул. Хрещатик (на ділянці від Бессарабської площі до вул. Богдана Хмельницького).

Комунальному підприємству «Центр організації дорожнього руху» доручено розробити схему організації дорожнього руху на час підготовки та проведення форуму та забезпечити мобільне огородження місця його проведення.

Також внесуть зміни у роботу наземного пасажирського транспорту, маршрут якого проходить вулицями, де триватиме подія, про що буде повідомлено додатково.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]