Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

30 листопада відбудеться прес-конференція з нагоди проведення головних новорічно-різдвяних святкувань у столиці

28 листопада 2016 року, 16:55

30 листопада о 14:00 відбудеться прес-конференція з нагоди проведення головних новорічно-різдвяних святкувань у столиці за участю заступника голови КМДА Ганни Старостенко та автора проекту «Folk Ukraine» Ігора Добруцького, який є офіційним організатором головних новорічно-різдвяних святкувань країни.

Під час прес-конференції презентують програму заходів, розкажуть якою буде головна ялинка країни, скільки локацій для святкування відкриють у столиці, які розваги чекатимуть на містян і гостей міста. Після чого Ігор Добруцький разом із командою «Folk Ukraine» одразу відправиться у подорож до Івано-Франківської області за Головною ялинкою країни.

Наразі відомо, що з 15 грудня 2016 року до 15 січня 2017 року в столиці триватимуть новорічно-різдвяні свята. На киян і гостей столиці чекає цікава розважальна програма – на Софійській і Михайлівській площах, Володимирському проїзді реалізують масштабний культурно-мистецький проект «Головна ялинка країни. Новорічно-різдвяні святкування». Відповідне розпорядження КМДА підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

Так, 21 листопада було розпочато монтаж перших будиночків на Софійській площі та Володимирському проїзді. А вже 3 грудня привезуть і встановлять 26-метрову ялинку на Софійській площі.

Окрім того, за інформацією «Folk Ukraine», що займається організацією святкування, під час святкування новорічних свят на киян чекають 15 концертів, у яких буде задіяно більше 400 учасників.

Основні дати:

  • 15 грудня – відкриття «Міста Розваг» на Михайлівській площі та новорічно-різдвяного ярмарку «Місто майстрів» на Володимирському проїзді;
  • 19 грудня – засвічення Головної Ялинки;
  • 31 грудня – спільна зустріч Нового Року;
  • 7 січня – Різдвяна Хода Дідухів та Велика Коляда.

Що ще чекатиме на містян та гостей столиці можна буде дізнатися 30 листопада на прес-конференції.

Місце проведення: вул. Богдана Хмельницького, 8/16, Національне українське інформаційне агентство Укрінформ.

Акредитація представників ЗМІ за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1GwEJ2u_YQa40_y-ePz6zs-MNeSyxtxq3_HqK_JyWpYQ/edit.

Контактна особа: Тетяна Ніколаєнко 098 28 33 273, 066 50 81980.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]