Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМДА підтримає експортний потенціал столичних виробників

24 травня 2017 року, 15:12

Цього року в столиці планують затвердити Концепцію нарощування промисловими підприємствами Києва експортного потенціалу, в тому числі до країн ЄС. Про це під час третього Національного форуму з підтримки експорту заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

«Сьогоднішній Форум, а також Концепція, яка нині знаходиться в розробці – це чітке окреслення напрямів, завдань і практичних кроків для підвищення експортного потенціалу України, інтеграції у світовий економічний простір. Столиця, як ви знаєте, не лише формальний, але й фактичний лідер держави. І саме тому від місцевих підприємств значною мірою залежить те, наскільки швидко ми зможемо вирівняти платіжний баланс і збільшити обсяги експорту українських товарів та послуг», – зауважив перший заступник голови КМДА.

Він закликає підприємців активніше долучатися до діалогу з владою на всіх рівнях.

«Ми знаємо, що кожен підприємець хоче мати доступ до недорогих ресурсів. Але ми так само знаємо, що альтернативою кредитам можуть бути нові ринки збуту. І це те, з чим Київ уже працює, і ми й надалі підтримуватимемо місцеві компанії у просуванні їхньої продукції саме для українського споживача. Я не бачу нічого поганого у лобізмі національного або ж локального продукту – за умови, що це не буде якийсь конкретний виробник. Столична влада готова підтримувати всі київські компанії, це наше завдання та наш орієнтир», – підкреслив Геннадій Пліс.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]