Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Оголошено результати конкурсу на посаду начальника Управління з питань реклами

20 жовтня 2017 року, 15:37

Сьогодні, 20 жовтня, було оголошено результати конкурсів на зайняття вакантних посад державної служби категорії «Б», зокрема і переможця конкурсу на посаду керівника Управління з питань реклами КМДА.

Відтак, згідно з результатами переможцем конкурсу на посаду начальника управління з питань реклами КМДА став Олександр Смирнов, який набрав 13,59 балів.

Друге місце посів Олександр Горбач – 9,83 бала.

«Тепер попереду конкурс на посаду керівника комунального підприємства «Київреклама». Плануємо провести його вже у листопаді та до кінця року матимемо результати», – розповів заступник голови КМДА Олексій Резніков.

Окрім того, визначено переможців ще двох конкурсів.

Переможцем конкурсу на зайняття посади начальника Управління туризму та промоцій КМДА став Антон Тараненко, який набрав 14,94 бала. Друге місце посів Олександр Вербицький, який набрав 13,83 бала.

Переможцем конкурсу на посаду заступника директора Департаменту – начальника управління збереження історичного середовища та охорони об’єктів культурної спадщини Департаменту культури КМДА став Олександр Никоряк, який набрав 15,53 бала.

Нагадаємо, конкурси було оголошено 12 вересня розпорядженням Київського міського голови.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]