Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Завершується відбір членів конкурсної комісії від громадськості для обрання керівника КП «Київреклама»

04 вересня 2017 року, 14:10

Управління з питань реклами КМДА формує склад конкурсної комісії, що обиратиме двох кандидатів на посаду керівника комунального підприємства «Київреклама». Про це повідомили в Антикорупційній раді при Київському міському голові.

Завтра, 5 вересня, о 14:00 завершується термін прийому документів від представників громадських організацій, які бажають взяти участь у роботі конкурсної комісії. Відповідно до Положення про конкурсний відбір керівників КП, у складі конкурсної комісії, яка обиратиме керівника КП, можуть бути два представники громадських організацій, погоджених Антикорупційною радою при Київському міському голові.

Вимоги до кандидата від громадської організації:

  • бездоганна ділова репутація, високі професійні та моральні якості;
  • суспільний авторитет;
  • досвід в антикорупційній діяльності чи робота в організації, яка займається антикорупційною діяльністю.

Для участі у комісії представники громадських організацій мають надати наступні документи:

1. лист від організації, що делегує представника/представників до конкурсної комісії. Лист необхідно оформити на офіційному бланку організації, за підписом керівника та проставленням печатки.

2. коротке резюме від громадської організації про її діяльність у сфері протидії корупції, або про досвід представника/представників у сфері протидії корупції. Обсягом до 1 сторінки формату А4.

3. заява від делегованого організацією представника/представників із зазначенням своєї згоди на участь у роботі конкурсної комісії. Підписується делегованим представником.

4. резюме або біографія делегованого організацією представника/представників до конкурсної комісії. Підписується делегованим представником.

Документи (скановані з оригіналів) прохання надсилати на розгляд Антикорупційної ради при Київському міському голові на електрону пошту: [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]