Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

ЦНАП Святошинського району привітав 100-тисячного відвідувача

23 листопада 2017 року, 17:55

Сьогодні, 23 листопада, у Центрі надання адміністративних послуг Святошинського району привітали 100-тисячного відвідувача у 2017 році, яким стала Катерина Колчак, яка прийшла реєструвати місце проживання дитини.

За словами очільника району Володимира Каретка, зростання попиту на адміністративні послуги фіксується вже третій рік поспіль. Це свідчить про зручність і затребуваність послуг. Принцип, за яким працює ЦНАП, – «відкритий простір» – дозволяє максимально спростити процедуру запиту та отримання консультації/документації, скоротити час очікування та обслуговування клієнта.

«Цього року ми вдосконалили умови для відвідувачів – встановили сучасні клімат системи у залі очікування та в операційній залі, де 15-17 адміністраторів ведуть прийом громадян. Забезпечили копіювальною технікою залу очікування, де відвідувачі безкоштовно можуть робити копії документів для здачі на обробку», – зазначив Володимир Каретко.

Для прикладу, за 2015 рік зафіксовано 40132 звернення в ЦНАП, у 2016-му – 64738 звернень. 2017 рік ще не завершено, а ЦНАП уже зафіксував 100-тисячного відвідувача.

Найбільший попит серед відвідувачів на послуги з реєстрації місця проживання, бізнесу, а також послуги державної міграційної служби.

 

Довідково.

18 грудня 2015 року Київський міський голова Віталій Кличко відкрив після реконструкції та оновлення ЦНАП Святошинського району. Основною інноваційною складовою проекту став «відкритий простір» – принципово новий підхід у створенні адміністративного простору на території України.

Наразі у ЦНАПі працюють 28 осіб, із них 24 адміністратора, які в день обслуговують 300-350 заявників.

Загальна кількість адміністративних послуг сягає 150.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]