Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Сподіваюся, наступного тижня Рада ухвалить закон про паркування»

29 листопада 2017 року, 23:30

Сподіваюся, що наступного тижня Верховна Рада зможе ухвалити закон про паркування, що дасть можливість міській владі навести лад на вулицях столиці. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив у ефірі телеканалу «Прямий».

Він зазначив, що декілька тижнів тому облітав на вертольоті над Києвом та звернув увагу, що багато території міста зайнято старими гаражами. Ці великі території, на думку Віталія Кличка, повинні бути використані набагато ефективніше.

«Сподіваюся, що наступного тижня Верховна Рада ухвалить у 2 читанні закон про паркування, який дасть нам можливість і наводити лад із паркуванням на вулицях, і залучати інвесторів для будівництва паркінгів. У тому числі багатоповерхових паркінгів на місці гаражів. Ми очікуємо, що багатьох інвесторів приваблять такі можливості, а нам це допоможе в наведенні ладу на вулицях нашого міста», – наголосив мер.  

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]