Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

786 громадян отримали допомогу в стаціонарних пунктах обігріву під час морозів (+відео)

29 січня 2018 року, 16:22

Станом на сьогодні до пунктів обігріву при районних територіальних центрах соціального обслуговування звернулось 786 громадян. Лише за останню добу допомогу отримали 24 особи. Про це розповів сьогодні на прес-брифінгу директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.

У зв’язку ж із покращенням погодних умов та плюсовою температурою на вулиці, Постійною комісією з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні прийнято рішення про тимчасову зупинку роботи 24 додаткових пунктів обігріву.

За словами заступника Департаменту міського благоустрою – начальника управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Романа Ткачука, надалі в звичайному режимі працюватиме 10 штабів на базах районних територіальних центрів. Додаткові пункти обігріву будуть знову введені в дію на період ускладнення погодних умов.

Нагадаємо, що в усіх районах столиці були відкриті стаціонарні пункти обігріву, де можна зігрітися,  випити гарячого чаю та отримати першу медичну допомогу. Загалом на період сильних морозів у столиці працювало 44 пункти обігріву, 18 із яких – у цілодобовому режимі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]