Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці призупинено заняття у 20 школах повністю, а в 35 – покласово – Микола Поворозник

06 лютого 2018 року, 16:14

Задля уникнення розповсюдження інфекції прийнято рішення призупинити заняття у 20 школах столиці, в яких рівень захворюваності на грип та ГРВІ перевищив 20%, ще у 35 відбулося часткове покласове закриття. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Таке рішення прийняли керівники навчальних закладів спільно з районними управліннями освіти. Наразі найбільша кількість відсутніх через захворюваність на грип і ГРВІ спостерігається у Деснянському (закрито 7 шкіл) та Оболонському (закрито 6 шкіл) районах. Не закрито жодного шкільного навчального закладу у Печерському та Подільському районах», – зазначив Микола Поворозник.

Він нагадав, що у зв’язку зі зростанням рівня захворюваності серед дітей члени Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА прийняли рішення про можливість тимчасового призупинення навчального процесу у навчальних закладах – за відсутності 20% від загальної кількості учнів. Навчальний процес може бути призупинено як у школі загалом, так і покласово. Дошкільні навчальні заклади закриватися не будуть.

«Важливо посилити дезінфекційний режим у приміщеннях, забезпечити дотримання нормативних показників температури повітря, проводити регулярне наскрізне провітрювання кімнат, не допускати до відвідування закладу осіб із ознаками інфекційного захворювання. Також необхідно обмежити проведення спортивних, культурно-масових та інших заходів у закритих приміщеннях, уникати великого скупчення людей. Такі рекомендації стосуються як навчальних закладів, так і підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності, де працюють люди», – зауважив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]