Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київтеплоенерго» завершує ліквідацію масштабного пошкодження тепломагістралі № 4 на вул. Бориспільській

09 лютого 2018 року, 15:27

Комунальне підприємство «Київтеплоенерго»завершує ліквідацію пошкодження теплової магістралі № 4 діаметром 820 мм на вулиці Бориспільській (Дарницький район). Подачу теплопостачання споживачам відновлять до кінця сьогоднішнього дня. Про це повідомила директор КП «Київтеплоенерго» Юлія Орел.

«Унаслідок аварії, що сталася 8 лютого на ділянці тепломережі у Дарницькому районі на вулиці Бориспільській, від теплопостачання відключено 194 споживачі, із них: 171 – житловий будинок, 13 відомств, 8 дитячих садочків та 2 лікувальні заклади. Вже здійснили заміну 5-ти метрів демонтованої ділянки трубопроводу, провели зварювальні роботи та здійснюється заповнення магістралі теплоносієм. Після цього запустимо об’єкт у роботу», – повідомила Юлія Орел.

Вона зауважила, що загалом із початку опалювального періоду 2017-2018 років, комунальним підприємством «Київтеплоенерго» ліквідовано 293 пошкодження теплових мереж. Середня тривалість ліквідації пошкодження централізованого опалення – 12 годин, гарячого водопостачання – 18 годин.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]