Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві цього року збудують 40 зрошувальних систем і 2 насосні станції для поливу зелених насаджень

21 лютого 2018 року, 14:21

Протягом поточного року в кожному районі Києва з’явиться парк-еталон, що буде збудований за прикладом парку «Наталка». Окрім того, цього року зусиллями КО «Київзеленбуд» збудують 2 насосні станції та 40 нових зрошувальних систем, що значно зменшить собівартість поливу зелених насаджень. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Озеленення та екологічна безпека залишаються пріоритетом для міста у 2018 році. Наша мета залишається незмінною – збільшення кількості та якості зелених зон, збереження унікальної екосистеми, виконання проектів, що сприятимуть підвищенню екологічної безпеки. Нагадаю, що у 2017 році прийнято 80 рішень про присвоєння статусу скверу або парку земельним ділянкам загальною площею близько 170 га. Минулого року ми виконали ремонтні роботи та озеленення у 120 парках і скверах. Цього року в планах – ремонт 128 зелених зон», – зауважив заступник голови КМДА.

Петро Пантелеєв заявив, що цього року міська влада має намір створити у кожному районі парк за прикладом парку «Наталка» (Оболонський район).

«Це парковий простір, де є усі інфраструктурні елементи для якісного та комфортного відпочинку киян», – наголосив заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]