Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці вночі прогнозують снігопад: комунальники готові працювати у посиленому режимі

20 березня 2018 року, 15:21

255 одиниць снігоприбиральної та 127 одиниць допоміжної техніки підприємств комунальної корпорації «Київавтодор», а також 50 бригад із ручного прибирання у складі 353 працівників чергують сьогодні у столиці і готові до роботи у посиленому режимі.

Із 13:00 снігоприбиральна техніка «Київавтодору» була розміщена на вихідних позиціях у всіх районах міста. Така практика дозволяє дорожникам оперативно розпочати роботи з обробки доріг столиці посипальними матеріалами і не допустити утворення ожеледиці та снігових накатів.

Наразі шляхово-експлуатаційні підприємства вже розпочали проводити превентивну обробку доріг.

За прогнозом Українського гідрометцентру, снігопад триватиме у місті до середи. Комунальна корпорація просить водіїв не паркувати автомобілі обабіч вулиць і доріг, щоб не заважати снігоприбиральній техніці оперативно прибирати вулично-дорожню мережу столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]