Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

13 грудня у столиці вночі та вранці очікується туман, видимість 200-500 м (I рівень небезпечності, жовтий), на дорогах місцями ожеледиця

12 грудня 2023 року, 14:49

Завтра, 13 грудня, в Києві та області вночі та вранці очікується туман, видимість 200-500 м (I рівень небезпечності, жовтий). Про це попереджає Український гідрометцентр.

Також синоптики прогнозують хмарність, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с, температура вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла.

Закликаємо водіїв бути уважними за кермом, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції та відмовитися від ризикованих маневрувань.

Пішоходів – переходити дорогу лише у визначених місцях на дозволений сигнал світлофора. А у темний час доби носити на одязі світловідбивні елементи – флікери.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]