Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

14 та 15 грудня в Києві відбудуться 4 безоплатні екскурсії зимовим Києвом

14 грудня 2023 року, 10:44

Управління туризму та промоцій КМДА і Київський центр розвитку туризму підготували 4 безоплатні екскурсії для киян та гостей столиці.

Прогулянки вулицями Києва відбудуться в четвер та п’ятницю. Місця зустрічей вказані в анкетах.

Екскурсія «Таємниці града Ярослава», що розкриє секрети давнього Києва, Софійського та Михайлівського соборів.

Дата та час: 14 грудня, четвер, 14:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/55c2YiRMRPjm8Wjc8.

Екскурсія «Київ: стежиною воєнної історії», під час якої можна ознайомитися з низкою об’єктів мілітарної історії Києва, а також почути про події багаторічної боротьби за незалежність України, що триває й донині.

Дата та час: 14 грудня, четвер, 15:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/SoHJZ6dUxEVekobWA.

Екскурсія «Прогулянка Старим Києвом», де містяни та гості столиці дізнаються про будівництво Володимирського собору, ознайомляться з історіями Золотих воріт, Софійського собору тощо.

Дата та час: 15 грудня, п’ятниця, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/axNxV1L5rbGtdHgd7.

Екскурсія «Все починається з Університету», під час якої можна буде дізнатися, як Київський національний університет імені Тараса Шевченка дав початок розбудові нового кварталу Києва, а також ознайомитися з історією створення навколо Червоного корпусу парку та ботанічного саду.

Дата та час: 15 грудня, п’ятниця, 15:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/8ZrnDHR1ucre3SsB6.

Реєстрація на екскурсії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації телефонним дзвінком або SMS-повідомленням.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття, що розташовані неподалік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]