Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київрада сьогодні планує виділити ще близько 600 мільйонів гривень на підтримку військових

14 грудня 2023 року, 11:19

Сьогодні Київрада має виділити ще близько 600 мільйонів гривень на підтримку українських Захисників і Захисниць. А також ухвалити Рамкову стратегію відновлення Києва, розроблену експертами міжнародної компанії «PricewaterhouseCoopers» за підтримки уряду Великобританії. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив на початку засідання Київради.

«Сьогодні ми маємо ухвалити зміни до бюджету цього року, де зокрема в межах передбачених бюджетних коштів (нагадаю, майже 7 млрд гривень на цей рік) виділимо ще близько 600 мільйонів на підтримку наших Захисників та Захисниць – Збройних Сил України. Деякі зміни стосуватимуться і фінансування міських цільових програм», – зазначив Віталій Кличко.

Також депутати Київради мають розглянути і ухвалити Рамкову стратегію відновлення міста Києва, розроблену експертами міжнародної компанії «PricewaterhouseCoopers» за підтримки уряду Великобританії.

У сесійній залі присутній директор із розвитку програм посольства Великобританії та Північної Ірландії в Україні Стеффан Коссофф.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]