Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

15 квітня відбудеться конкурс щодо оренди кінотеатру «Київ»

12 квітня 2019 року, 14:47

У понеділок, 15 квітня, відбудеться відкритий конкурс на право оренди приміщення кінотеатру «Київ». Водночас поширена інформація у деяких ЗМІ щодо призупинення конкурсу не відповідає дійсності.

«Уже в понеділок на конкурсі, куди запрошуємо всіх представників ЗМІ, шляхом відкритого аукціону буде визначено майбутнього орендаря кінотеатру «Київ». Міська влада спільно з громадськістю прописала умови конкурсу так, аби за кінотеатром у подальшому було збережено його фестивальне та артхаусне спрямування. Це дозволять обрати гідного орендаря, який збереже в Києві кінотеатр із відповідним профілем та зробить його роботу більш ефективною для містян», – повідомив заступник голови КМДА Володимир Слончак.

Зазначимо, що конкурс відбудеться 15 квітня о 14:00 у приміщенні Київської міської державної адміністрації (зала 1017). Усі охочі можуть слідкувати за засіданням комісії онлайн – на Youtube каналі та Facebook-сторінці Київської міської державної адміністрації.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 202-74-61, 202-74-26.

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події).

Додаткова інформація за телефоном: 093-799-86-18 (Галина Шпак).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]