Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

20-21 квітня у Києві відбудеться Саміт відкритих громадських просторів «Сила партнерства»

28 березня 2023 року, 16:33

20-21 квітня у Києві відбудеться захід, який допоможе інститутам громадянського суспільства та представникам влади розширити уявлення про громадянське суспільство й допоможе вибудовувати нові партнерські зв'язки – Саміт відкритих громадських просторів «Сила партнерства». Про це інформує Департамент суспільних комунікацій КМДА.

Саміт триватиме два дні:  

  • 20 квітня відбудуться три великі панельні дискусії за участю представників міського самоврядування та європейських муніципалітетів, потужних міжнародних інституцій, креаторів найбільш впливових громадських просторів України. Окрім панельної дискусії, учасники зможуть відвідати виставку хабів та взяти участь в інтерактивному голосуванні, обравши кращі відкриті простори. Перший день Саміту проходитиме із 10:00 до 17:00.
  • 21 квітня – одночасно 8 окремих локацій відкриють свої двері для відвідувачів Саміту. Кожен простір презентує свої послуги та розкаже гостям про своє життя зсередини і не тільки. На цих панелях експерти, професіонали та лідери думок зможуть не лише додати собі нових компетенцій, але й прокачати цілу галузь у частині напрацювання пропозицій щодо використання відкритих громадських просторів в усіх сферах надання публічних сервісів та послуг. Другий день Саміту триватиме із 10:00 до 15:00.

Реєструйтеся на один чи обидва дні Саміту одразу. Реєстрація на перший день Саміту триває до 10 квітня. На другий день – до 14 квітня!  

Посилання на реєстрацію: http://surl.li/fvepp  

Участь у Саміті підтверджується заявникам зворотнім листом на електронну адресу, зазначену під час реєстрації після закриття анкетної форми.

Довідково.

Захід проводить Департамент суспільних комунікацій КМДА за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Також підтримують ініціативу Офіс Ради Європи в Україні-Київ та Асоціація міст України.

Дата та час: 

20 квітня: 10:00-17:00

21 квітня: 10:00-15:00

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]