Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

21 червня відбудеться VІI Київська міська спартакіада серед потерпілих на виробництві «Сила духу»

20 червня 2019 року, 15:04

21 червня об 11:00 розпочнеться VІI Київська міська спартакіада серед потерпілих на виробництві «Сила духу».

У програмі спартакіади настільний теніс, шахи, гирьовий спорт, армспорт, дартс, бомбаскет (кидання м’яча у баскетбольне кільце). Основна мета проекту «Сила духу» – соціально-психологічна адаптація потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, а також залучення таких киян до участі у громадському житті, заняття спортом і фізичною культурою.

За результатами київської спартакіади буде сформована збірна команда управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у м. Києві, яка візьме участь у фінальних змаганнях VІI Всеукраїнської спартакіади потерпілих на виробництві «Сила духу» в Ужгороді 18-20 вересня.

Організатори події: управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у м. Києві, Київська міська організація фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».

Місце проведення: вул. Мілютенка, 6-А, спортивна база Київського національного торговельно-економічного університету (поблизу станції метро «Лісова»).

Довідки та детальніша інформація – за тел.: (044) 449-89-97, (097) 906-42-98, е-mail: [email protected].  

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]