Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 22 червня не працюватимуть тролейбуси маршруту № 27К

20 червня 2019 року, 14:41

Із 22 червня рух тролейбусів маршруту № 27К «Залізнична станція «Київ-Волинський» – Індустріальний шляхопровід» закривається. Про це повідомили у КП «Київпастранс».

На період проведення капітального ремонту шляхопроводу на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса із залізницею Київ-Волинський – Святошино (біля платформи «Борщагівка») буде організовано роботу тимчасового автобусного маршруту загального користування у звичайному режимі руху № 4 «Михайлівська Борщагівка – станція «Індустріальна».

Рух автобусів буде організовано за наступною схемою: вул. Симиренка – просп. Академіка Корольова – вул. Дев’ятого Травня – просп. Відрадний – вул. Гарматна – вул. Борщагівська – вул. Вадима Гетьмана, у зворотному напрямку – вул. Вадима Гетьмана – вул. Миколи Голего –просп. Відрадний – вул. Дев’ятого Травня – просп. Академіка Корольова – вул. Симиренка.

Пасажири мають право проїзду в автобусному маршруті № 4 за місячними проїзними квитками, придбаними для проїзду як у трамваї, так і в тролейбусі.

«Київпастранс» перепрошує за незручності.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]