Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

23 жовтня НЕК «Укренерго» запроваджені стабілізаційні відключення у Києві для уникнення аварій

23 жовтня 2022 року, 11:35

За розпорядженням НЕК «Укренерго», в Києві з 11:13 будуть відбуватися стабілізаційні відключення світла. Про це повідомляє ДТЕК «Київські електромережі».

На сайті (https://www.dtek-kem.com.ua/ua/shutdowns) ДТЕК «Київські електромережі» є спрощений графік адрес стабілізаційних відключень електроенергії.

Підприємство розділило всіх споживачів електроенергії Києва на 3 групи і зробило графік (https://www.dtek-kem.com.ua/ua/shutdowns), шо допоможе простіше знаходити свою адресу за допомогою пошуку. Кожна група буде відключатися у визначений проміжок часу, поки буде діяти розпорядження НЕК «Укренерго» на проведення стабілізаційних відключень. Щоб зрозуміти, у який час протягом доби у вас можливе відключення електроенергії – вкажіть свою адресу та отримайте графік можливих відключення протягом дня та тижня. Покрокова відеоінструкція за посиланням:  https://www.facebook.com/watch/?v=438361968407766.

Компанія ДТЕК «Київські електромережі» докладає всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин. Однак в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути відсутнім більш тривалий час. Про час та тривалість можливих відключень та відновлення постачання світла буде повідомлено додатково на сайті (https://www.dtek-kem.com.ua/ua/shutdowns) та сторінках у соцмережах (https://www.facebook.com/dtekkem) ДТЕК «Київські електромережі».

Для того, аби підтримати енергосистему, всіх мешканців Києва закликають помірно споживати елекроенергію: вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00.  Бізнес-клієнтів просять обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.

«Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень та кількість відключених споживачів. Наразі це найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло», – зазначають у ДТЕК «Київські електромережі».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]