Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

25 та 26 травня можливі обмеження у роботі деяких станцій метрополітену

24 травня 2019 року, 10:08

У зв’язку із проведенням святкових заходів до Дня Києва 25 та 26 травня можливі деякі зміни у роботі столичного метрополітену. Про це повідомили у КП «Київський метрополітен».

Так, 25 та 26 травня можливе обмеження (не закриття) на вхід станції «Контрактова площа» після проведення святкових концертів на Контрактовій площі.

26 травня можливе обмеження (не закриття) на вхід станції «Виставковий центр» після проведення концерту на території Національного комплексу «Експоцентр України».

Також 26 травня, у зв’язку із проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) та «Львів» (Львів), можливі деякі зміни у роботі столичної підземки.

Так, після закінчення футболу, з метою забезпечення належного перевезення вболівальників, можливе обмеження (не закриття) на вхід пасажирів станцій «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого».

У КП «Київський метрополітен» уточнили, що механізм застосовується із міркувань безпеки для уникнення масового скупчення пасажиропотоку на платформах станцій та перепрошують за тимчасові незручності.

Нагадаємо, 26 різноманітних спортивних, мистецьких і благодійних подій відбудеться цього року під час святкування Дня столиці та Дня Києва.

Родзинкою свята стане концерт легендарного гурту «Space» Дідьє Маруані у супроводі симфонічного оркестру та хору Національної оперети України.

До програми також увійшли два проекти – переможці Громадського бюджету: Міжнародний фестиваль дитячо-юнацької творчості «Сонячний каштанчик» і Фестиваль «Radioday free open air».

Зверніть увагу, що під час святкувань передбачено тимчасове обмеження транспортного руху.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]