Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У мікрорайоні Позняки-2 мають з’явитися нові заклади освіти

24 травня 2019 року

У мікрорайоні Позняки-2 мають з’явитися  нові заклади освіти

У 2-му мікрорайоні житлового масиву Позняки з’являться загальноосвітня школа на 1080 учнів, початкова школа на 360 учнів, дитячий садочок на 280 учнів та школа мистецтв. Організаційно-правові заходи щодо будівництва закладів освіти планується здійснити до кінця грудня 2020 року. 

На засіданні постійної комісії Київради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту депутати прийняли рішення звернутися до Київського міського голови з проханням надати доручення відповідним підрозділам КМДА та скорегувати межі детального плану території  мікрорайону.

«Місту дуже потрібні нові заклали освіти на Позняках-2, однак ми не можемо розпочати будівництво через відсутність детального плану територій. Саме тому депутати звернулись до міського голови, аби відповідні департаменти провели корегування меж ДПТ та норм соціальної інфраструктури району. Тільки тоді ми зможемо розпочати підготовку до будівництва», - зазначила голова профільної комісії Ганна Старостенко. 

Вона зазначила, що через неконтрольовану забудову багатоповерхівками Позняків-2, у мікрорайоні є дефіцит навчальних закладів, адже школи та садочки переповнені. Аби вирішити цю проблему, комісія підтримала місцеву ініціативу про зведення нових навчальних закладів у 2-му мікрорайоні житлового масиву Позняки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]