Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

26-27 жовтня старшокласників запрошують взяти участь у Мовному марафоні з нагоди Дня української писемності та мови

25 жовтня 2023 року, 10:57

26-27 жовтня відбудеться Мовний марафон для учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти. Захід організовано з нагоди відзначення Дня української писемності та мови. Про це повідомляє організатор – кафедра мовно-літературної освіти Інституту післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка.

Мета марафону – розвиток свідомого прагнення до вивчення української мови, виховання уваги й поваги до рідного слова, популяризація грамотного спілкування державною мовою, виявлення й підтримка обдарованої молоді.

Учасники зможуть перевірити свої знання з української мови та позмагатися з однолітками, а переможці отримають нагороди.

Участь у Марафоні полягає у виконанні 40 тестових завдань у гугл-формі за посиланням: https://forms.gle/yFY14eFBQgx4iu9WA. Тест буде відкрито 26, 27 жовтня з 08:00 до 19:00.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]