Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

28 вересня у Маріїнському парку відбудеться традиційне свято «Юнь Києва запрошує»  

19 вересня 2019 року, 17:29

28 вересня із 10:00 до 15:00 на території Центрального парку культури та відпочинку («Маріїнський парк», біля сцени «Мушля») триватиме традиційне свято «Юнь Києва запрошує» для київських родин, школярів і молоді.

Захід проходить вже понад 25 років поспіль, але кожного року має свою специфіку. Цьогоріч він триватиме під гаслом «Місто твоїх можливостей» та спрямований на підлітків.

Зокрема, буде презентовано безкоштовні соціальні послуги та послуги неформальної освіти державних та громадських закладів Києва. На свято запрошено близько 5 тисячі киян та гостей столиці: учнів загальноосвітніх шкіл, студентів, батьків, а також клієнтів мережі Центрів соціальних служб для сім’ї дітей та молоді м. Києва – сім’ї внутрішньо переміщених осіб із Луганської та Донецької областей, Криму, демобілізовані учасники АТО/ООС та члени їхніх сімей.

У рамках події до Дня усиновлення працюватиме інформаційний майданчик щодо сімейних форм виховання (у тому числі прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу тощо).

Традиційно кожен охочий зможе отримати консультацію фахівців із питань соціальної допомоги, нарко- та алкозалежності. Також учасники свята ознайомляться із волонтерським та скаутським рухом, діяльністю громадських організацій та фондів. На наймолодших чекатимуть ігри від волонтерів, а найсміливіші зможуть спробувати сили в екстримі. Також працюватимуть майстер-класи.

Організатори заходу: Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Служба у справах сім’ї та дітей м. Києва, Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Національна Організація Скаутів України», Київський міський осередок ВМГО «Національна Організація Скаутів України».

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]