Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

2 жовтня на Софійській площі відбудеться урочиста церемонія Global Teacher Prize Ukraine 2021

01 жовтня 2021 року, 15:28

Із 17:00 до 21:00 2 жовтня на Софійській площі пройде урочиста церемонія Global Teacher Prize Ukraine 2021. Відповідну ініціативу громадської спілки «Освіторія» підтримано розпорядженням КМДА № 2073.

Global Teacher Prize Ukraine – це щорічна національна премія для вчителів, які є агентами освітянських змін. Премія покликана привернути увагу суспільства до важливості освіти та ролі вчителів, підняти престиж та популяризувати професію вчителя в Україні, надихнути на використання сучасних методик та долучити українських учителів до світової освітянської спільноти.

Національну премію засновано у 2017 році після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation, який і заснував світову щорічну премію для вчителів Global Teacher Prize. Премія – можливість ще раз підкреслити важливість педагогів і той факт, що в усьому світі їхні зусилля варті того, аби бути визнаними на найвищому рівні.

До прямої трансляції ювілейної п’ятої церемонії фіналу Global Teacher Prize Ukraine можна долучитись на Facebook-сторінці «Освіторія» за посиланням: https://cutt.ly/GEAQ3OH

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]